DTL medlemskab

Vi er stolte medlemmer af DTL

Rigtige priser

Vi har Konkurrencedygtige priser

Sikker fragt

Hos os er du sikret sikker fragt

Til tiden

Vi gør en dyd i altid at levere til tiden

Maskintransport i ind- og udland

Har du brug for professionel hjælp til maskintransport? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen A/S har vi stor erfaring inden for maskintransport, som vi udfører for en bred vifte af kunder.

Vores firma holder til i Vojens, og vi har derfor mange opgaver i forbindelse med maskinflytning for kunder i Haderslev, Aabenraa og hele det øvrige Sønderjylland, men vi løser også opgaver for kunder i resten af Danmark og i udlandet. Samtidig kan vi også varetage opgaver inden for levering af grus.

Transport af mange forskellige typer maskiner

Med vores sværgodstransport kan vi sørge for, at din maskine bliver transporteret sikkert undervejs, og at den når frem til tiden. Uanset om det er større eller mindre maskiner, der skal transporteres, så kan vi være behjælpelige, idet vi kan varetage stort set alle opgavetyper inden for maskintransport.

Vi tilbyder blandt andet transport af:

  • Gravemaskiner
  • Entreprenørmaskiner
  • Værktøjsmaskiner
  • Traktorer og andre landbrugsmaskiner

Vi tilbyder den bedste løsning til din maskintransport

Vi er i besiddelse af de bedste vogne på markedet til transport af maskinerne. Det er med til at sikre dig den bedst mulige løsning, når du har behov for en professionel samarbejdspartner til at håndtere din maskintransport.

Vi kan blandt andet flytte alt fra en blokvogn til åbne og lukkede trailere.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på transport af maskiner

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores særtransport eller transport af farligt gods, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan også stå for afhentning af affald.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 74 54 38 11, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@flemmingpaulsen.dk eller udfylde vores kontaktformular i bunden af siden, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Følg os på Facebook​​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook og Google

​Firmainformation

Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen A/S

​CVR: 38779346

Røddingvej 1, ​6500 Voje​ns

Google Maps

Fakturering skal sendes til
bilag@flemmingpaulsen.dk.

​Kontaktinfo

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt